Vandingsmaskiner til ridehal og små gartnerier

Hos Fredsø Logistik kan vi blandt andet levere vandingsmaskiner til ridehal, små gartnerier og lignende. Der er tale om vandingsmaskiner, som er mobile og lette at transportere, og vi kan levere i hele Danmark.

Enkle og fleksible vandingsmaskiner til ridehal

Vores vandingsmaskiner er enkle at bruge, og du skal blot slutte en vandslange til maskinen, og så er du i gang. Maskinen kan justeres i forskellige hastigheder, og den kan sprøjte i en bredde fra 20 meter og op til 4o meter afhængig af dysevalg og vandtryk. 

Det er med andre ord ganske fleksibelt, og dermed bliver det nemt at vedligeholde din ridebane og at sikre, at både heste og ryttere har nogle optimale forhold.

Vi lægger stor vægt på kvalitet i vores arbejde samt i vores udstyr og materialer til ridehaller.

Dertil kommer, at et ord er et ord i vores virksomhed, og det har det været siden 1955, hvor vi startede.

​Derfor kan du være tryg ved vandingsmaskiner til ridehal fra os, og vi viser naturligvis gerne vores maskiner frem, hvis du overvejer at købe. Vi er også gerne behjælpelige med råd og vejledning til anlægning af ridebane helt fra bunden af.

Kontakt os for at høre mere om udstyr til ridehaller

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om udstyr til ridehaller, herunder vandingsmaskiner til ridehal, der også er velegnede til mindre gartnerier. Du kan ringe til os på telefon 40 17 18 86 eller skrive til os på e-mail jan@fredsoelogistik.dk for at få priser og tekniske specifikationer samt for at stille spørgsmål til os.

Kontaktinfo 

Fredsø Logistik

Telefon: 40 17 18 86

Mail: jan@fredsoelogistik.dk

facebook