Anlægning af ridebane med et godt og stabilt underlag

​Hos Fredsø Logistik har vi blandt andet specialiseret os i levering, planering og anlægning af ridebane i hele Danmark. 

Vi kan levere, men vi kan samtidig planere og udlægge. 

Vi benytter primært muslingeskaller som materialer til ridebanebunden.​

​Vi råder og vejleder om anlægning af ridebane

En anlægning af ridebane, der er lavet af muslingeskaller, er god til at dræne vand væk og at holde frosten væk fra ridebanen, når og hvis ridehallen ikke er opvarmet. Samtidig sikrer muslingeskallerne en stabil bund på ridebanen.

Vi råder og vejleder om, hvad der vil være det bedste i forhold til jeres ønsker og behov, så vi kan sikre den bedste løsning for både hest og rytter. Derudover vejleder vi om, hvordan I bedst kan sikre jer en ordentlig bund.

Det gælder også i forhold til, hvordan I bedst kan sikre jer, at bunden bliver bygget korrekt, ligesom det gælder i forhold til, hvor meget materiale I skal bruge, og hvordan materialet skal fordeles.

​Vi lægger altid stor vægt på kvalitet ved anlægning af ridebane. Dertil kommer, at et ord altid er et ord hos os, og sådan har det været siden 1955, hvor vi startede.

Kontakt os for at få et tilbud på levering og etablering

Du kan ringe på telefon 40 17 18 86 eller skrive til os på e-mail jan@fredsoelogistik.dk for at aftale nærmere eller for at få et uforpligtende tilbud på materialer og anlægning af ridebane.​

Indhent tilbud

Eksempler på ​udendørs ridebanebunde

Eksempler på ​indendørs ridebanebunde

Fredsø Logistik v/Jan Nielsen​

CVR: ​17750704

Vilsund Shells

CVR: ​39080575